پاسخ: [مادربرد گیگابایت] چند سوال راجبه مادربوردم که خریدم GA-F2A88X-D3H (rev. 3.0
1-خیر مشکلی پیش نمیاد
2-به نظرم از raid 1 استفاده کنید
گیری همزمان داده ها به منظور Mirroring و Duplexing
Mirroning : كپی برداری هم زمان روی دو درایو
Duplexing : زمانی است كه یكی از درایوها دچار مشكل شود و درایو سالمی را جایگزین نماییم سپس داده ها را روی درایو سالم كپی كنیم .
مزایا و مشخصات :
-هنگام سیكل نوشتن , گویی اطلاعات روی یك دیسك نوشته می شود (در صورتیكه عملأ بر روی دو دیسك نوشته می شود . مانند RAID0 ) ولی عمل خواندن , ازهر دودیسك انجام می شود ( كاهش ترافیك گذرگاه - نوشتن بر روی هر دو دیسك ولی خواندن مجزا )
- قابلیت برگرداندن %100 داده ها هنگام بروز مشكل برای یك دیسك .
- در نرخ انتقالات داده تغییر محسوسی نداریم. (یعنی وجود دو دیسك تفاوتی با یك دیسك ندارد ) .
- در شرایط خاص RAID1, توانایی تحمل خرابی بیش از یك دیسك را نیز دارد .
- ساده ترین طراحی در تكنولوژی RAID (مدار مربوط به Parity وجود ندارد )
3-درگاه مجهز به فن آوری On/Off Charge گیگابایت با ترکیب رنگ های قرمز و سفید بر روی مادربرد مشخص شده است.
4-بله برای نهایت سازگاری
5-fast boot رو هم بگید چه گزینه هایی دارید ؟Ultra Fast بگذارید
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] چند سوال راجبه مادربوردم که خریدم GA-F2A88X-D3H (rev. 3.0
نقل قول:
1-خیر مشکلی پیش نمیاد
2-به نظرم از raid 1 استفاده کنید
گیری همزمان داده ها به منظور Mirroring و Duplexing
Mirroning : كپی برداری هم زمان روی دو درایو
Duplexing : زمانی است كه یكی از درایوها دچار مشكل شود و درایو سالمی را جایگزین نماییم سپس داده ها را روی درایو سالم كپی كنیم .
مزایا و مشخصات :
-هنگام سیكل نوشتن , گویی اطلاعات روی یك دیسك نوشته می شود (در صورتیكه عملأ بر روی دو دیسك نوشته می شود . مانند RAID0 ) ولی عمل خواندن , ازهر دودیسك انجام می شود ( كاهش ترافیك گذرگاه - نوشتن بر روی هر دو دیسك ولی خواندن مجزا )
- قابلیت برگرداندن %100 داده ها هنگام بروز مشكل برای یك دیسك .
- در نرخ انتقالات داده تغییر محسوسی نداریم. (یعنی وجود دو دیسك تفاوتی با یك دیسك ندارد ) .
- در شرایط خاص RAID1, توانایی تحمل خرابی بیش از یك دیسك را نیز دارد .
- ساده ترین طراحی در تكنولوژی RAID (مدار مربوط به Parity وجود ندارد )
3-درگاه مجهز به فن آوری On/Off Charge گیگابایت با ترکیب رنگ های قرمز و سفید بر روی مادربرد مشخص شده است.
4-بله برای نهایت سازگاری
5-fast boot رو هم بگید چه گزینه هایی دارید ؟Ultra Fast بگذارید
1.رید بیخیال شدم یجورایی در دسره
2.در گاه های من یا ابین یا رنگ نقره ای
3.فست بوتم نگاه میکنم میگم الان چیا داره